Infrakit in de praktijk

Infraprojecten uitvoeren is eenvoudig geworden, met Infrakit.

Op bouwplaatsen kan het lang duren voordat voortgangsinformatie de juiste personen bereikt. Het niet tijdig signaleren van (mogelijk) problemen kan leiden tot stilstand van machines, voor vertragingen, voor dure fouten en voor het overschrijden van de planning. De exacte oorzaken hiervan blijven in enkele gevallen weken of maanden onder water.

Met Infrakit hebben betrokkenen real-time toegang tot up-to-date ontwerpen en as-built data in alle fases van het project. Infrakit centraliseert projectdata en documenten en verbindt alle CAD software, bouwplaats apparatuur, machines en mensen.

Infrakit is een managementsysteem voor aannemers, opdrachtgevers en ontwerpers. Infrakit kloont een fysieke bouwplaats naar de cloud. Van een straatrenovatie tot het aanleggen van een snelweg, maar ook complexe infra- en railprojecten kunnen eenvoudig en betrouwbaar gemanaged worden. Dit garandeert een snellere project afhandeling met betere kwaliteit en lagere kosten.

InfrakitInfrakit

Van kantoor naar het veld
Binnen alle gelederen, of het nu een hoofdmaatvoerder, werkvoorbereider of een uitvoerder betreft, maakt Infrakit het mogelijk om met alle real-time projectdata op kantoor of thuis te werken. Tevens is alle data makkelijk mee te nemen voor werkbezoeken.

Infrakit LINKā„¢ communiceert direct met landmeetapparatuur en 3D machine besturingssystemen. Infrakit ondersteunt open formaten volledig, zoals: DXF, DWG, LandXML, IFC.

Infrakit

Hieronder wordt door Infrakit-gebruiker Heijmans uitgelegd hoe het bevalt om vanuit de cloud te werken in een bouwproject.

Beveiligd
U heeft alleen een internetaansluiting en een browser nodig om Infrakit te kunnen gebruiken. Dus geen speciale software.
Infrakit maakt gebruik van de beste beveiliging en alle data wordt opgeslagen op beveiligde servers (ISO 27001 IT security certificaat).